Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Home About Me Beauty Travel Pet Recipe

22 July 2012

kitakan keluarga...

entri ni dah basiiiiiii... tu je nak cakap untuk mukadimah entri ni...

tapi aku nak update jugak!! haha..

agak meriah mase mula-mula sampai tu.....tapi masing-masing muka agak lapar jugak sebab dah masuk tengah hari...tak pe tak pe..BIRO MAKANAN sedia membantu..hahaha...




berkumpul untuk taklimat


Fokus dengar taklimat...hahaha...


erkk...



Biro-biro punye taklimat pulakkk...


Dari sini korang dah boleh tengok kitorang ni berdisiplin...

Muke-muke ceria baru lepas dapat bilik...ni budak rumah atas ni -,-

Nampak jek gambar ni, aku tension tetibe...
mana tak nye, time aku nak masuk bilik diorang ni, aku kene halau kaw2 punye....
nama jek 1 rumah...hahahahaa

Biro-biro tengah makan tengah hari..kat dapur je...
kat depan dah penuhhhh

Penghulu/ Ketua Projek..Aiso
BIRO MAKANAN kat belakang tu...hahaha

Biro Perhubungan Luar..Syaf

Biro Pengangkutan..Fifi

Biro Tindakan..Kimin dengan Kak Mimi practice persembahan malam ni...

ini antara vedeo mase lepas pembahagian...

*tak leh bla yang tanya pasal tandas tu.....laut ada.....pergi sana laa...haha


video













No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Dah baca entri? Lepas tu komen la banyak-banyak!