Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Home About Me Beauty Travel Pet Recipe

22 May 2013

Official ernyassmien's doodle :)



Ini just entri pendek nak perkenalkan doodle khas untuk blog danhatiiniberkata.blogspot.com :) aku suka tengok doodle2 yang diorang buat sendiri hasil otak bergeliga diorang. comel sangat! lagi2 kalau doodle yang muslimah.

so tergerak hati nak tempah doodle untuk blog ernyassmien ni :)




korang boleh tempah doodle korang mengikut contoh yang disediakan atau ikut citarasa masing2. nak warna apa, nak full doodle ke nak half doodle ke. ape2 je. harga pun berbeza mengikut saiz.

macam aku suka warna pink atau pastel2 sikit. suka nampak feminim. so, aku rasa yang ini sesuai dengan aku. :)

sebarang pertanyaan boleh lah ke 

FB Bedak Sejuk 

atau ke

 Page Tulisangadisbosan


adik yang punya business ni pun sangat sporting, terima sahaja citarasa pembeli dan paling best dia akan bagi cadangan yang lagi awesome dari apa yang kita fikirkan. so kita banyak pilihan. credit untuk awak ! :D


P/S: sesiapa yang terer meng'edit', korang jangan berani curi hasil kerja orang dan edit untuk kepentingan sendiri. Adik ni berbusiness jugak. bukan free tau. Allah tahu apa yang awak kerjakan. :)






notakakicomel: puas hati dengan perkhidmatan yang diberi


10 comments:

  1. Salam, wah, siap ade bar code lg... hehe. Mnrik jgak.

    Izani SP

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tengok tuan die la.. *malu pulak * >_<

      Delete
  3. Wan Ahmad: hehehe.. buat la jugak :)

    ReplyDelete
  4. ka wanie: hehe.. mesti la kene tomey2

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Dah baca entri? Lepas tu komen la banyak-banyak!