Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Home About Me Beauty Travel Pet Recipe

4 September 2014

Task 1: 5 Fakta tentang Ernyassmien



hokeh! menyahut cabaran #Cabaran30hari #KelabBloggerBenAshaari . cuma tertinggal 3 hari kebelakang. tak pa. kita slow2 update. lagipun blog tengah renovate sikit2. so macam bersepah sikit laman ni. abaikan. dah cantik nanti . hihi..


gambar konvo bulan 5 2014


Task pertama 3 hari lalu. 5 Fakta tentang Ernyassmien..
jarang tulis pasal diri sendiri sebabkan nak menyahut #cabaran30hari punya pasal kannnn.



Satu: Suka sangat makeup walau nak pergi kedai tujuh sebelas beli topup je pun pastu balik rumah. dah terbiasa and memang cerewet bab2 penampilan diri. tak hairan lah kalau housemate selalu bising pergi pasar pun 1 jam nak bersiap. 

Dua: Memang nampak senyap kalau first time jumpa. 2nd time jumpa nampak tak betul plus kurang siumannya di situ. gelak pun macam jantan. Ouhh plishh berubahh..

Tiga: Suka bila verangan sakit itu , parah ini, sebab nanti ada orang caring dengan kita. minta nak makan apa je dapat. bila migraine baru sikit dah kecoh tak nak sakit lagi minta ampun mak pak. verangan nak sakit teruk2. baru pening sikit dah bising. T_T *drama novel

Empat: Suka shopping dress je! biarlah kasut dah macam slipar jamban sekali pun, asalkan dress dapat beli tak kesah lah mahal ke murah ke asalkan dapat! Dah pasang azam lama da. 1bulan beli 1 dress. kalau 12 bulan dah 12 helai kan kan kan... :P

Lima: Suka budak atau baby. sejak ada adik bongsu yang beza 20 tahun dengan dia ni, lagi bertambah suka. dah pro la pasal jaga kebajikan dan keselamatan luar dan dalam baby ni. cehh.. kacang badam je.. tapi tak pro lagi bab menyusu badan. kbye!

4 comments:

  1. Replies
    1. mestilah UiTM dihatiku! hehe.. photoshoot dekat pantai masa sblum sidang

      Delete
  2. Hehe more kearah feminin... ena memang tak suka sgt mekup2 ni.. tak berapa suka berfashion.. sobs

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Dah baca entri? Lepas tu komen la banyak-banyak!