Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Home About Me Beauty Travel Pet Recipe

23 July 2012

BBQ nite

malam ini yang paling di nanti-nantikan oleh kitorang...BBQ NITE!!

malam tu merupakan malam kemuncak event kitorang..sangat sweet!!





Biro Kerohanian, Aizat setia dengan BBQ...


Mira yang rajin gilakkk



Budak berdue ni tak habis-habis..hahaha..wan-fifi


Kekeliruan identiti...hahahaha...








Promo sos!

Geng SUPERMAN!

Sumpah giler rajin!! hahahaa











TECH-NOM BEST!

Kek untuk BIRO-BIRO..   :' D






Music chair..








korang semua sangat best dan suporting...di sini aku nak hadiahkan 1 vedeo untuk korang tonton...
event KITAKAN KELUARGA merupakan 1 event yang patut kite banggakan bersama kerana kite dapat advantage bersama-sama ....Salam Ukhuwah Fillah Abdan Abada.. :)










22 July 2012

riang ria pantai

ini masa kitorang main macam-macam aktiviti kat pantai...aktiviti petang....BEBAS!

apa yang bestnya petang tu ialah macam-macam aktiviti yang kitorang buat dan acara ni paling sweet kot....yelah, tak ramai antara kitorang yang kenal each other..bila diorang main belasah jek involve setiap permainan, secara tak langsung diorang kenal each other..kan kan kan....























video


video


video


video


video


video


video


video


video